Křesla HELLO máme už skoro na všech pobočkách a skutečně je milujeme, prozradila zakladatelka UOL Jana Jáčová

2. 12. 2020
Interiér

Společnost UOL přišla už před více než 15 lety s jasnou vizí změnit dosavadní způsob zpracování účetních služeb. Protože se jim nemalé cíle podařilo naplnit, stali jsme se nejen spokojenými klienty, ale také dodavateli nábytku.

Firma UOL neustále expanduje a nyní najdete více než 20 poboček po celé ČR a na Slovensku od Karlových Varů až po Košice. Co to znamená pro nás? Navrhování a zařizování moderních kanceláří s cílem vytvořit příjemné pracovní prostředí i prostor pro schůzky s klienty. 

V pracovních prostorech UOL převládají stoly od firmy Narbutas včetně skříní a kontejnerů z řady Optima. Mezi kancelářskými židlemi vedou modely od ProfiM. Vybavujeme také relaxační koutky. Oblíbená jsou křesla HELLO od firmy Softline, nejen to nám prozradila majitelka společnosti UOL Jana Jáčová.

Otto Cabala, zakladatel firmy ALAX, doporučuje UOL nejen jako klienta, ale především jako dodavatele účetních služeb. "S firmou spolupracujeme již od roku 2005. Předtím jsme měli ekonoma, účetní, účetního poradce a ještě  jsem se mnohými záležitostmi musel zabývat i já osobně. Partnerství a spolupráce s UOL nám strašně ulehčilo. Zbavili jsme se spoustu starostí. Kromě samotného účetnictví vyřeší mzdy, plně nám nahradí i daňového poradce a zastoupí nás i před úřady – sociálka, berňák atd. A navíc, finančně, je to mnohem, mnohem výhodnější. Služby UOL jsme doporučili i našim partnerům, kteří jsou také spokojeni," vyjádřil se ke spolupráci. 

"Snažíme se být našim zákazníkům co nejblíž. Je to jedna z věcí, kterou velmi oceňují, takže naše pobočková síť poroste i nadále."

Jana Janáčová, majitelka OUL

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení