MEZINÁRODNÍ VELETRH ORGATEC SE LETOS RUŠÍ

24. 7. 2020
Interiér

Veletrh firemního nábytku Orgatec je zrušen vzhledem k nekončí epidemii koronaviru, která zasáhla celý svět. Pořadatelé se rozhodli, že veletrh odloží až na rok 2022.

Covid-19 ohrozil ekonomiku celého světa a uvěznil nás skoro na tři měsíce mezi čtyřmi stěnami. Krize dopadla na podnikatele, jedince a na většinu společenských akcí, veletrh ORGATEC není výjimkou. I přes rozsáhlé přípravy, v rámci opatření, proti koronaviru se pořadatelé veletrhu nakonec shodli, že bude nejlepší, když se akce zruší. Důvodem bylo to, že se většina vystavovatelů a návštěvníků rozhodla, veletrh nakonec nenavštívit, vzhledem k přibývajícímu počtu nakažených v Německu, 

Organizátoři se ovšem nenechali rozhodit a okamžitě se zaměřili na kompenzaci tohoto veletrhu a to pomocí kolaborace s jinými projekty, jimiž jsou například FRAME – Architektonický kongres nebo Architektur +. Ogratec, jako takový, se poté bude konat od 25. do 29. října 2022 a myslím, že se máme na co těšit.

O co přijdeme?? 

Tématem letošního veletrhu bylo „Variety of Work“, tedy rozmanitost práce, jenž je odrazem studie profesorky Ruth Stock-Homburg z technické univerzity v Darmstadtu, se kterou pořadatelé veletrhu navázali spolupráci. Studie jenž prováděla profesorka Ruth ukazují, že lidé budou v budoucnu využívat více pracovních prostředí, přesněji pět a to Activity-based Working, Work & Play, Smart Living & Working, Everywhere & Everytime a také Recreation. Všechny tyto typy prostředí měli být viděny na letošním veletrhu. Celý veletrh měl v návštěvníkovi vzbudit inspiraci a kreativní pohled na řešení pracovního prostředí.

 

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení