Oáza klidu v kanceláři? SILENT ROOM S!

1. 9. 2019
Interiér

Kanceláře typu open space znamenají více prostoru, více světla, více svobody, ale také více hluku v pracovním prostředí. My máme akustické řešení. Vícevrstvá struktura stěny, hermetické dveře a strop zajišťují zvukovou izolaci, to je SILENT ROOM S.

Méně hluku, méně chaosu

Vícevrstvá struktura stěny, hermetické dveře a strop zajišťují zvukovou izolaci, to je SILENT ROOM. Vnitřní vrstva panelů je vyrobena z prvotřídního akustického materiálu, který eliminuje hluk a má vynikající absorpční vlastnosti. Čalouněné exteriéry účinně vytvářejí akusticky optimalizované pracovní prostředí.

Už žádné omezování

Vstup i výstup z této telefonní budky nevyžaduje větší opatrnost, a to díky nízkému prahu, jehož výška je téměř totožná s podlahou. Rozměry SILENT ROOMu zároveň zajišťují vysokou úroveň komfortu a pocit volnosti. Lze jej také snadno přizpůsobit různým činnostem. Můžete si být jistí, že budete moci pokračovat v důležité konverzaci, i když se vám v mobilním telefonu nebo laptopu vybije baterie. Pro pohodlí uživatelů je místnost vybavena elektrickou zásuvkou a konektory USB typu A a C.

Pomůže vám soustředit se, aniž byste si toho všimli

Díky řešení větrání a osvětlení nabízí SILENT ROOM prostředí zvyšující produktivitu. Čtyři vysoce výkonné ventilátory zajišťují správný průtok vzduchu (174 m³ / h) a jejich nízký provozní hluk je stejně tichý jako zvuk šustění listů. Kombinace tří LED lamp vytváří příjemnou a domáckou atmosféru. Inteligentní řídící jednotka volí optimální úroveň ventilace a osvětlení a v případě potřeby umožňuje individuální nastavení. Jakmile zaměstnanec opustí SILENT ROOM, automaticky se aktivuje intenzivní větrání a připraví místnost pro dalšího uživatele. Tento akustický kus nábytku také pomáhá s úsporou energie, protože automaticky tlumí světla, když v místnosti nikdo není, a po nějaké době je dokonce vypne.

Přizpůsobte si design na míru

SILENT ROOM si můžete barevně nakombinovat podle sebe, tak, abyste mohli přizpůsobit design vaší kanceláři a vytvořit v ní požadovanou náladu. Interiér a vnější provedení lze zvolit samostatně. Pro vnější panely lze použít jak melamin, tak čalounění. Sortiment materiálů a barev se harmonicky doplňuje a vytváří příjemnou, útulnou a uvolňující atmosféru. Díky svému unikátnímu designu lze SILENT ROOM umístit kdekoli v kanceláři: uprostřed kancelářských prostor nebo blízko zdi, jako samostatná akustická jednotka nebo jako celek sestavený z několika těchto jednotek.


Zdroj fotografií: Narbutas, archiv firmy Alax

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení