Propadněte kouzlu outdoorového nábytku. Z kovu!

28. 4. 2019
Interiér

Zahradní nábytek z plastu nebo z ratanu je minulostí. V současnosti jsou trendy kovové materiály, a to nejen díky svým vlastnostem. Pokud hledáte stylový a odolný nábytek na terasu, k bazénu nebo do vašeho zahradního altánu, jste na správném místě. Pojďte se s námi inspirovat!

Zahradní nábytek z plastu nebo z ratanu je minulostí. V současnosti jsou trendy kovové materiály, a to nejen díky svým vlastnostem. Pokud hledáte stylový a odolný nábytek na terasu, k bazénu nebo do vašeho zahradního altánu, jste na správném místě. Pojďte se s námi inspirovat!



Stůl TOGO od firmy Pedrali s kvalitní hliníkovou podnoží doplněnou stolovou deskou z lamina.


Kov si postupem času vybudoval své stabilní místo na poli outdooru. I když se na něj dříve pohlíželo jako na materiál nevhodný pro venkovní posezení, stále častěji se těší velké oblibě, nejen u designérů. Sluší jak volným prostranstvím v zahradách, tak jasně vytyčeným místům pro venkovní odpočinek, jako jsou pergoly, altány, terasy nebo balkony.


Nízká barovka STECCA od firmy COLOS padne jak do exteriéru, tak do interiéru. 


Židle OLIVO od značky iSimar v mnoha barevných variantách rozzáří nejednu zahradu.

 

I když se tento venkovní nábytek řadí z celého spektra materiálů k těm nákladnějším, z dlouhodobého hlediska se investice do něj rozhodně vyplatí. Mezi jeho neopomenutelné vlastnosti totiž patří dlouhá životnost, vysoká nosnost, je také nenáročný na údržbu a především odolný vůči klimatickým podmínkám.



Hravé barvy jsou pro značku iSimar typické.


Nemusíte mít tedy obavy, že by vám kovová židle uletěla přes plot k sousedům, na druhé straně se také nemusíte bát, že by manipulace s ní byla náročná. Výrobci venkovního nábytku z kovu si kladou vysoké nároky na to, aby byl lehký, proto se vyrábí z odlehčené oceli nebo odlehčeného hliníku.



Kolekci PAON od dánské firmy HOUE spojuje kovová konstrukce s bambusovými sedáky.


Často se také setkáte s kombinací kovu a jiného materiálu, např. exotického dřeva nebo syntetické tkaniny. Důvod je nasnadě. Sezení na samotném kovu by v extrémních klimatických podmínkách mohlo být nepříjemné. V tropických vedrech pálí, v chladnějších dnech zase studí. Proto se tyto doplňkové materiály užívají pro sedáky nebo područky.


 Židle FOREST od italské firmy FAST se bude ve vašem esteriéru nápaditě vyjímat!


Ať už jste „kovový začátečník“ a pro začátek vyzkoušíte pouze kovový stůl nebo kovové židle, nebo jste v nábytku z tohoto materiálu kovaní, určitě nebude tato volba žádným přešlapem. Chcete mít ze své zahrady přece dokonalou oázu relaxace, ne?

Postel DNA TEAK z kovového rámu a teakového dřeva značky GANDIA BLASCO si najdou své místo hlavně u bazénů hotelových komplexů.

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení