Rozkládací sedačky na celý život? Objevte značku Innovation.

4. 2. 2021
Interiér

Tradice, neustálá inovace výroby a špičkový design. Dánská značka Innovation, která se proslavila především kvalitními rozkládacími pohovkami, letos slaví 50. let na trhu. K tomuto milníku představila novou kolekci produktů a materiálů. Pojďte se společně s námi na tyto novinky podívat.

Kvalitní posezení. To vám poskytne i rozkládací sedačka NORDHAM navržená již jmenovaným Perem Weissem. Elegantní sedací nábytek čalouněný v látkách s vysokou hodnotou Martindale plní hned dvě funkce. Přes den ho použijete jako stylovou sedačku a v noci na něm můžete nerušeně spát. Díky rozkládacímu mechanismu z pohovky totiž během pár minut vykouzlíte manželskou postel. Stačí jen zvednout sedadlo, sklopit opěradlo a skryté nohy pod sedadlem a rázem před vámi stojí pohodlná postel s ložním boxem pod sedadlem pro uložení přikrývek či dalšího ložního prádla.

Další novinkou je také pohodlná sedačka SALLA SOFA BED se zabudovanou matrací No-zag Spring. Praktická pohovka ve skandinávském stylu se během pár chvil promění v postel pro plnohodnotný spánek. Součástí sedačky je také úložný box na ložní prádlo a za poplatek je možné doobjedat jeden nebo dva podhlavníky. Mezi další novinky, které byly začátkem roku 2021 představeny, patří také sedačka REVIVUS, kulatý pouf PAUKE, rozkládací otoman ACCORDION MATRESS a hravý pouf TRIANGULAR.

Záruka kvality a pohodlí


Kvalita je středem všeho, co společnost dělá. Ignoruje očekávání, posouvá hranice a zpochybňuje tvrzení, že rozkládací pohovky nesplňují požadavky na kvalitní spánek. Jejich funkční proces je založen na znalostech, které firma získala od zahájení navrhování a výroby rozkládacích pohovek v roce 1989. Innovation si za tvrzením kvality skutečně stojí, a proto poskytuje 5letou záruku na své výrobky. Všechny rozkládací pohovky jsou dodávány s pohodlnými matracemi, které poskytují podporu pro vaše tělo a zajišťují pohodlné sezení a spaní. Tlumicí účinek pružin poskytuje velkou úroveň pohodlí, které vám pomůže pohodlně relaxovat a spát. Pohovky tak můžete používat na každodenní spaní a můžete si být jisti, že se ráno probudíte úplně svěží. 

Chytrý konfigurátor


Sedačky, křesla a taburety jsou k dispozici v široké škále čalounění, od neutrálních barev až po výrazné odstíny, které prozáří vaše interiéry. U každého produktu můžete na našich stránkách vybírat z látek dostupných do 4 nebo 14 týdnů. Pokud však chcete vidět finální podobu sedačky, kterou jste si vybrali, stačí vyzkoušet 3D konfigurátor produktu. Ten vám umožní prohlédnout si nýbytek ze všech stran a ujistit se, že je vybraná barva i látka tím pravým pro vaše prostory. 

Veškerý zbytkový recyklovatelný odpad, jako je lepenka, plast, železo a kov, je znovu použit při další výrobě produktů. Další krok, který společnost Innovation podnikla směrem k udržitelnější výrobě, je představení tkaniny z recyklovatelných plastových lahví. Tato látka s názvem Vivus se pyšní certifikátem OEKO-TEX (tento certifikát je mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro textilní zboží, které se vyrábí pouze ze zdravotně nezávadných materiálů) a můžete v ní pořídit třeba potah na novou pohovku REVIVUS. Jen pro zajímavost, na vyrobení jednoho potahu bylo použito přibližně 148 litrových plastových lahví. 

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení