Salone del Mobile Milano 2020 je DEFINITIVNĚ ZRUŠENO.

30. 3. 2020
Interiér

VÝSTAVA V MILÁNU ODLOŽENA NA 2021

Výjmečné situace si žádají výjimečné kroky, a proto se letos nedočkáme největší události designu  - Salone del Mobile Milano. Výstava byla kvůli pandemii COVID-19 nejprve odložena z dubna na červen. Nyní, z důvodu nekončící pandemie, která se rozšířila po celém světě a Itálie je jednou z nejvíce zasažených zemí, bylo organizátory akce rozhodnuto přesunout událost na rok 2021.

Letos Miláno nebude

Výstava se uskuteční v termínu od 13. do 18. dubna 2021.

Ročník 2021 bude slavit 60. výročí Salone del Mobile.

Salone del Mobile je příležitostí, kdy většina značek v oboru designového nábytku, osvětlení a doplňků představí své novinky a kdy můžeme sledovat nové trendy ve světě designu a čerpat inspiraci.

O co přijdeme?

Na letošním Salone del Mobile Milano se měla představit řada zajímavých značek, nejen italských, ale i z různých koutů Evropy, se kterými již řadu let spolupracujeme. Mezi ně patří zejména dánská firma SOFTLINE, italská společnost MAGIS, LAPALMA, PEDRALI, ANDREU WORLD, a spousta dalších.

My, nadšenci designu ve společnosti ALAX slibujeme, že Vás o všech novinkách budeme průběžně informovat, mnohé z nich budete moci vidět na našem karlínském showroomu v Praze.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení